Canal Ètic

El Grup IPM està compromès amb els estàndards ètics de millor qualitat. Amb aquesta finalitat, la companyia disposa d’un Codi d’Ètica i de Conducta Empresarial que reflecteix el compromís ètic d’actuar segons els principis que s’hi defineixen, ja sigui en el desenvolupament de les relacions amb els empleats o amb els seus grups d’interès en totes les activitats que desenvolupa.

Consulteu el Codi d’Ètica i de Conducta Empresarial del Grup IPM >

Amb l’objectiu de comunicar possibles incompliments de les normes internes del Grup IPM o de les normes legals, s’ha habilitat el formulari següent. El Comitè de Compliance de la companyia, la funció principal del qual és vetllar pel compliment del Codi d’Ètica i de Conducta Empresarial, garanteix la confidencialitat de les comunicacions que es rebin.

Consulteu la guia d’ús del Canal Ètic >

 

Contacteu amb nosaltres

Comuniqueu-nos qualsevol qüestió que desitgeu. Intenteu especificar-la tan com pugueu. Aporteu tota la informació que considereu valuosa i rellevant per a una resolució correcta de la vostra notificació. Adjunteu arxius per completar-la.

 

He llegit i accepto la Política de privacitat

Accepto rebre comunicacions comercials sobre esdeveniments, productes, novetats i serveis d’IPM per correu ordinari, correu electrònic, telèfon o serveis de missatgeria segons la Política de Comunicacions.
SiNo