Nutanix

Partner Premier

Nutanix va més enllà de la infraestructura hiperconvergent. Ofereix un núvol empresarial definit per programari que pot executar tota mena d’aplicacions a qualsevol escala. Nutanix ofereix una infraestructura invisible i molt flexible per a la computació empresarial que converteix de manera nativa el càlcul, l’emmagatzematge i la virtualització en una solució hiperconvergent clau en mà. Gràcies a les solucions de Nutanix, els clients d’IPM poden:

  • Sintetitzar l’arquitectura de dades.
  • Adaptar la infraestructura de TI a l’evolució del negoci.
  • Reduir els costos augmentant les funcionalitats.
  • Adoptar un model de cloud híbrid i disposar de totes les eines necessàries per afrontar la integració.

Tota la informació i els servidors que s’executen en l’entorn virtual estan distribuïts entre els diferents nodes de la infraestructura que proporciona Nutanix. D’aquesta manera, se suprimeixen els obstacles que afecten el rendiment i s’obtenen nivells d’escalabilitat molt elevats sense desplegar infraestructures complexes.

Els centres de dades empresarials més avançats del món confien en la tecnologia web-scale de Nutanix, capdavantera en el sector per alimentar les càrregues de treball de missió crítica. IPM és ‘Nutanix Premier Partner’ de la multinacional, que va ser fundada l’any 2009.

Voleu més informació?

He llegit i accepto la política de privacitat

Accepto rebre comunicacions comercials sobre esdeveniments, productes, novetats i serveis d’IPM per correu ordinari, correu electrònic, telèfon o serveis de missatgeria segons la Política de Comunicacions.
SiNo