Dell EMC distingeix a IPM, a Ricoh Company, amb el premi ‘Channel Services Delivery Excellence’ al Dell Technologies World 2019

La multinacional nord-americana certifica la destacada excel·lència dels serveis que proporciona IPM, a Ricoh Company.

Dell EMC distingeix a IPM, a Ricoh Company, amb el premi ‘Channel Services Delivery Excellence’ al Dell Technologies World 2019

IPM, a Ricoh Company, va encapçalar el rànquing de qualitat de servei dels principals socis tecnològics de Dell EMC, l’any 2018, a la regió geogràfica d’EMEA. La multinacional nord-americana, per mitjà de les seves mètriques de rendiment sobre els projectes implementats i les formes de procedir dels seus principals partners, ha avalat la destacada excel·lència dels serveis que proporciona IPM, a Ricoh Company. En reconeixement als resultats obtinguts, Dell EMC ha entregat a la companyia el premi ‘Channel Services Delivery Excellence 2018’ a Las Vegas, en el marc del Dell Technologies World 2019.

D’aquesta manera, IPM, a Ricoh Company, ha obtingut el reconeixement per segona vegada, després de rebre’l l’any 2014 amb el nom d’‘EMC Partner Services Quality Award’. Santi Ruana, CEO de la companyia, ha agraït el reconeixement de Dell EMC i la feina dels professionals que integren IPM, a Ricoh Company. “Per IPM, a Ricoh Company, és un honor rebre la distinció de Dell EMC i és un orgull seguir sent el partner de la multinacional nord-americana millor qualificat a Ibèria”, ha manifestat. Santi Ruana ha afegit que el guardó “constitueix un nou reconeixement i impuls al treball realitzat pels professionals que conformen IPM, a Ricoh Company”. Per últim, el CEO d’IPM ha matitzat i ha recordat que “IPM, a Ricoh Company, és ‘Partner Titanium’ de Dell EMC i també és el partner millor qualificat a Ibèria d’una de les filials de la multinacional nord-americana: VMware”.

IPM, a Ricoh Company, sempre s’ha caracteritzat per brindar un servei integral excel·lent, amb un personal altament qualificat, amb un gran nivell de compromís i amb un profund coneixement de les solucions tecnològiques que proporcionen els principals fabricants i líders mundials del sector de les TIC com Dell EMC. Aspectes amb un gran valor afegit per satisfer els requisits més crucials d’infraestructura de TI dels clients de forma honesta i transparent. 

 

El Dell Technologies World 2019 simplifica l’entorn tecnològic 

La materialització de la transformació digital de les organitzacions, des del core fins a l’edge i el cloud, ha centrat l’atenció dels més de 15.000 professionals que han assistit al Dell Technologies World 2019. A Las Vegas, la multinacional nord americana ha revelat noves i modernes solucions d’infraestructura de TI que simplificaran l’entorn tecnològic com: Dell Technologies Cloud, Dell Technologies Unified Workspace o l’anunci de l’ampliació de l’aliança entre Dell Technologies i Microsoft que permetrà brindar una infraestructura cloud de VMware nativa, compatible i certificada en Microsoft Azure.

Una delegació de la plantilla de IPM, a Ricoh Company i TotalStor, a Ricoh Company, ha viatjat fins als Estats Units d’Amèrica per participar de l’esdeveniment més important del líder mundial del sector TI amb la finalitat de conèixer en primera persona les tecnologies que marcaran el full de ruta de la transformació digital.

Categories

Arxius

Segueix-nos

Subscriu-te al nostre bloc