El Dell EMC World 2017 materialitza la transformació digital

IPM, a Ricoh Company i TotalStor, a Ricoh Company, viatja a Las Vegas amb els seus clients per conèixer les innovacions presentades pel líder mundial del mercat de TI

El Dell EMC World 2017 materialitza la transformació digital

La materialització de la transformació digital ha focalitzat l’atenció dels més de 13.000 professionals que han assistit al Dell EMC World 2017. A Las Vegas, la multinacional nord americana ha recordat que la transformació de les TI és la base per fer realitat aquest paradigma. La modernització de la infraestructura, l’evolució de la força de treball i el progrés en la seguretat són vitals per desenvolupar la transformació digital en les empreses i en les organitzacions.

Una delegació de la plantilla de IPM, a Ricoh Company i TotalStor, a Ricoh Company, i una representació dels seus clients, convidats per la companyia, ha viatjat fins als Estats Units d’Amèrica per participar de l’esdeveniment més important del líder mundial del sector TI amb la finalitat de conèixer de primera mà com la integració entre Dell i EMC ha afavorit la creació d’una amplia gamma combinada de tecnologies que permet fer front a les transformacions mencionades anteriorment.

A l’esdeveniment, Dell EMC ha establert el model per assegurar l’èxit de les empreses i de les organitzacions en el seu recorregut cap a la transformació digital. La multinacional nord americana ha presentat un reguitzell d’innovacions en emmagatzematge all-flash, amb l’objectiu de modernitzar els centres de dades i de transformar la tecnologia ─VMAX 950F, XtremIO X2, Dell EMC Unity All-Flash, SC5020 i la nova generació de la plataforma d’emmagatzematge Isilon─; en emmagatzematge definit per software, per impulsar la transformació dels CPD reduint les despeses de TI, obtenint rendiments més ràpids en les inversions i oferint noves capacitats digitals; en infraestructures hiperconvergents, amb la novetat del Dell EMC VxRail Applicances 4.5, desenvolupat per simplificar les operacions de TI i per reduïr les despeses monetàries operatives de les empreses i de les organitzacions; en núvol híbrid; en connectivitat i en protecció de dades. Així mateix, amb l’objectiu de fomentar la transformació tecnològica, Dell EMC ha anunciat models flexibles de consum de tecnologia.

IPM, a Ricoh Company i TotalStor, a Ricoh Company, un dels cinc partners que disposa de les màximes certificacions, a la Península Ibèrica, de Dell EMC, és el soci tecnològic ideal per acompanyar i ajudar a les empreses i a les organitzacions a transformar-se de la mà de la innovació per abordar els requisits més crucials de la infraestructura de TI aconseguint una arquitectura de dades moderna.

En una clara al·lusió als projectes que Dell EMC està duent a terme, la multinacional nord americana ha utilitzat l’eslògan ‘Realize’ per promocionar un esdeveniment que s’ha celebrat durant quatre dies, del 8 a l’11 de maig, i que ha comptat amb més de 500 sessions, impartides per reconeguts líders internacionals, sobre el rumb del sector i de les tendències actuals.

Categories

Arxius

Segueix-nos

Subscriu-te al nostre bloc