El Dell EMC Forum 2017 impulsa la transformació digital

IPM, a Ricoh Company, ofereix una ponència en la que exposa com la hiperconvergència s’ha establert i ha arrelat a les empreses de la península Ibèrica

El Dell EMC Forum 2017 impulsa la transformació digital

‘Realize Your Digital Future’. Amb aquest eslògan, Dell EMC ha descobert les claus del futur digital durant la segona edició del Dell EMC Forum. El ‘Palacio Municipal de Congresos’ de Madrid ha servit de plataforma per recordar que la modernització de la infraestructura, l’evolució de la força de treball i el progrés en la seguretat són vitals per desenvolupar la transformació digital en les empreses i en les organitzacions.

IPM, a Ricoh Company, que ha participat al Dell EMC Forum 2017 com a patrocinador ‘Gold’, ha contribuït a revelar les claus del futur digital amb la ponència ‘The Future is coming. Whether you are ready or not. Are you?’. Xavier Prades, HCI Product Manager d’IPM, a Ricoh Company, ha exposat com la hiperconvergència s’ha establert i ha arrelat a les empreses i a les organitzacions de la península Ibèrica i li ha augurat un gran futur. “La hiperconvergència permet als departaments de TI de les empreses sincronitzar les infraestructures amb la constant evolució de les dades. Aquest fet -ha indicat-, els habilita a disposar de temps per innovar i per transformar-se amb la finalitat de cercar els avantatges competitius que reforcin el seu posicionament estratègic global”.

Les més de 25 conferències del Dell EMC Forum 2017 s’han dividit en quatre grans àrees. Aquestes han estat: Estratègia cloud i Transformació Digital; Modernització de la infraestructura: les millors solucions; Modernització de la infraestructura: sistemes convergents; i Transformació del lloc de treball. Les ponències han abordat l’adaptació al nou Reglament General de Protecció de Dades (GDPR), les estratègies de l’analítica de dades, el nou paradigma de les xarxes, la distribució d’apps en entorns multicloud o les estratègies de cloud híbrid, entre d’altres.

Madrid ha acollit un esdeveniment que ha orientat a les organitzacions cap a on es dirigeixen els negocis i que ha sembrat les bases per transformar-se en l’era de l’economia digital.

Categories

Arxius

Segueix-nos

Subscriu-te al nostre bloc