El Dell Technologies Forum 2018 mostra les tecnologies que acceleren la transformació digital

IPM, a Ricoh Company, ofereix una ponència en la que exposa els secrets de la gestió del Big Data

El Dell Technologies Forum 2018 mostra les tecnologies que acceleren la transformació digital

Dell Technologies ha abordat la materialització de la transformació digital durant la primera edició del Dell Technologies Forum. Amb el lema ‘Make It Real’, la multinacional nord americana ha presentat la visió i l’estratègia global de totes les seves filials. Els més de 2.000 professionals de les tecnologies de la informació que han assistit a l’esdeveniment han conegut en primera persona les tecnologies de Dell, Dell EMC, VMware, Pivotal, RSA, SecureWorks i Virtustream que acceleren la transformació digital.

De la mateixa manera que va fer al Dell Technologies World 2018, la multinacional nord americana ha recordat que la transformació de les TI és la base per fer realitat la transformació digital. La modernització de la infraestructura, l’evolució de la força de treball i el progrés en la seguretat són vitals per projectar, desenvolupar i materialitzar aquest paradigma en les organitzacions.

IPM, a Ricoh Company, que ha participat al Dell Technologies Forum 2018 com a patrocinador ‘Gold’, ha contribuït a revelar les claus del futur digital amb la ponència ‘Data Lake amb Dell EMC. Una visió diferent per explotar el valor de les dades’. Juan Manuel López, Innovation Center Manager d’IPM, a Ricoh Company, ha exposat com fer Big Data sota el paradigma del Data Lake de Dell EMC. L’Innovation Center Manager d’IPM, a Ricoh Company ha destacat les virtuts del Data Lake de Dell EMC per a la gestió estratègica de grans volums de dades, estructurades i no estructurades, amb l’objectiu de reduir la incertesa, augmentar la precisió i elevar la rapidesa en la presa de decisions de les organitzacions.

A banda de la contribució d’IPM, a Ricoh Company, el Dell Technologies Forum 2018 ha ofert informació pràctica sobre les qüestions a les quals s’enfronten els responsables de tecnologia en les seves organitzacions i s’ha aprofundit en aspectes tan essencials com els entorns multi-cloud, la transformació del lloc de treball, el centre de dades del futur o les solucions d’emmagatzematge i seguretat més innovadores. L’edició del Dell Technologies Forum celebrada a Madrid forma part d’una gira que s’ha celebrat a 70 ciutats d’arreu del món al llarg del 2018.

Categories

Arxius

Segueix-nos

Subscriu-te al nostre bloc