IPM, a Ricoh Company i TotalStor, a Ricoh Company, assisteix al Dell Technologies World 2018

El major esdeveniment del líder mundial de TI ha abordat la materialització de la transformació digital

IPM, a Ricoh Company i TotalStor, a Ricoh Company, assisteix al Dell Technologies World 2018

‘Make it Real’. Amb aquest lema, el Dell Technologies World 2018 ha abordat la materialització de la transformació digital. A Las Vegas, davant de més de 14.000 professionals, la multinacional nord americana ha recordat que la transformació de les TI és la base per fer realitat aquest paradigma. La modernització de la infraestructura, l’evolució de la força de treball i el progrés en la seguretat són vitals per projectar, desenvolupar i materialitzar la transformació digital en les empreses i en les organitzacions.

Una delegació de la plantilla de IPM, a Ricoh Company i TotalStor, a Ricoh Company, ha assistit a l’esdeveniment més important del líder mundial del mercat de TI amb la finalitat de conèixer en primera persona les tecnologies que marcaran el full de ruta de la transformació digital. Dell Technologies ha exhibit les novetats de totes les seves filials: Dell, Dell EMC, VMware, Pivotal, RSA, SecureWorks i Virtustream.

El Dell Technologies World 2018 ha servit d’aparador per la presentació de les innovacions en el Modern Data Center de Dell EMC, que contenen la matriu d’emmagatzematge All-Flash de classe empresarial PowerMax preparada per NVMe o noves funcions de replicació per XtremIO. Així mateix, i amb la finalitat de brindar noves funcionalitats d’intel·ligència artificial i d’aprenentatge automàtic, la multinacional nord americana ha descobert les noves capacitats dels servidors Dell EMC PowerEdge i d’emmagatzematge PowerMax. Pel que fa a les solucions d’infraestructura hiperconvergent, Dell Technologies ha mostrat els avenços en Dell EMC VxRail i en Dell EMC VxRack SDDC amb una ruta per adoptar els núvols múltiples basats en VMware.

Al llarg de quatre dies, del 30 d’abril al 3 de maig, s’ha celebrat el Dell Technologies World 2018. L’esdeveniment anual de la multinacional nord americana ha comptat amb 500 sessions tècniques, impartides per reconeguts líders internacionals, amb les últimes innovacions i amb sessions sobre el rumb del sector i de les tendències actuals.

Categories

Arxius

Segueix-nos

Subscriu-te al nostre bloc