IPM, a Ricoh Company, aborda la materialització de la transformació digital

La companyia presenta les últimes novetats tecnològiques als seus clients al Wanda Metropolitano

IPM, a Ricoh Company, aborda la materialització de la transformació digital

IPM, a Ricoh Company, i innovació són termes que estan associats des del 1980, any en el que va néixer la companyia. En una ferma aposta per allargar aquest idil·li i per continuar promovent les tecnologies d’avantguarda, IPM, a Ricoh Company, ha congregat als seus clients al Wanda Metropolitano amb l’objectiu de presentar les últimes novetats que impulsen la materialització de la transformació digital exposades al Dell Technologies World 2018.

La jornada, que ha comptat amb la participació de Dell EMC, s’ha dividit en tres blocs. Juan Manuel López, Innovation Center Manager d’IPM, a Ricoh Company, i David Peña, Specialist Systems Engineer en Modern Data Center de Dell EMC, han reflexionat sobre l’emmagatzematge i la seva evolució amb la finalitat de conjugar la integració de la part operacional i de la part analítica. De la mateixa manera, han destacat la nova solució d’emmagatzematge PowerMax All-Flash de classe empresarial, ja preparada per NVMe, que brinda noves funcionalitats d’adaptació a la intel·ligència artificial i a l’aprenentatge automàtic. Per una altra banda, José Antonio Montes, Product Manager en Networking d’IPM, a Ricoh Company, i Gonzalo de Antonio, Sales Executive de Dell Networking Spain, han posat de manifest el valor de la infraestructura en la ponència titulada “Cloud Network, el pilar del núvol híbrid”. Així mateix, han presentat les noves capacitats dels servidors Dell EMC PowerEdge i la seva nova generació de servidors modulars.

A l’últim bloc, Raúl Coria, Cloud Business Product Manager d’IPM, a Ricoh Company, i Iñaki Borrero, Specialist Systems Engineer en Hybrid Cloud Platforms de Dell EMC, han traçat el camí cap al Cloud gràcies a solucions de companyies filials de Dell Technologies com VMware i Pivotal i a l’acompanyament i a l’experiència d’IPM, a Ricoh Company, en aquest procés de transformació del model de TI. Finalment, Toni Nadal, exentrenador i principal artífex de l’èxit de Rafa Nadal, ha tancat l’esdeveniment compartint amb els més de 70 assistents la importància dels valors, de l’esforç i de l’exigència per assolir l’èxit.

IPM, a Ricoh Company, acompanya als clients, amb una relació constant i de plena implicació, proporcionant solucions transversals de TI amb un alt valor afegit que els ajuden a resoldre amb solvència els reptes actuals i de futur.

Categories

Arxius

Segueix-nos

Subscriu-te al nostre bloc