IPM, a Ricoh Company, acompanya als seus clients al VMworld Europe 2018

L’esdeveniment més important sobre virtualització i cloud computing que se celebra a nivell europeu reuneix a 12.000 professionals del sector de les TIC a Barcelona

IPM, a Ricoh Company, acompanya als seus clients al VMworld Europe 2018

Per setè any consecutiu, Barcelona ha acollit l’esdeveniment més important sobre virtualització i cloud computing que se celebra a Europa. El VMworld Europe 2018 ha reunit a més de 12.000 professionals del sector de les TIC i al voltant de 130 exhibidors, que han reflexionat sobre les tendències que marcaran la pauta al sector. IPM, a Ricoh Company, un dels principals partners de VMware a la Península Ibèrica, ha aprofitat l’ocasió per convidar i acompanyar a una cinquantena dels seus clients a l’esdeveniment perquè veiessin i coneguessin en primera persona les últimes novetats tecnològiques.

El VMworld Europe 2018, en el que s’ha commemorat el vintè aniversari de la fundació de VMware, ha versat sobre la modernització dels centres de dades, la integració dels núvols públics, la promoció dels espais de treball digitals i la transformació de les xarxes i la seguretat. Quatre qüestions crítiques per les empreses a l’hora de construir la infraestructura que impulsa el negoci digital. La multinacional nord-americana ha presentat les noves característiques de la plataforma VMware Workspace ONE, l’ampliació de l’oferta de núvol híbrid VMware Cloud Foundation i innovacions i l’expansió del VMware Cloud on AWS.

IPM, a Ricoh Company, i VMware van iniciar la seva aliança estratègica el 2001. Avui, IPM, a Ricoh Company, és ‘VMware Premier Solution Provider Partner’, mantenint aquesta condició durant nou anys consecutius, i ‘VMware Professional Service Provider’. IPM, a Ricoh Company, es experta en virtualització i dissenya solucions que fan que l’experiència de l’usuari i de les organitzacions sigui excel·lent.

 

Un sopar amb tres estrelles Michelin

El Mas Marroch, el prestigiós centre d’esdeveniments del Celler de Can Roca a Vilablareix (Girona), va ser l’emplaçament escollit per celebrar un dels actes imprescindibles del VMworld. Per setè any consecutiu, IPM, a Ricoh Company, va ser l’amfitriona d’un sopar que va reunir a clients i a fabricants amb l’objectiu de compartir una vetllada amenitzada pels plats de la saga de cuiners posseïdora de tres estrelles Michelin.

Durant l’acte, Santi Ruana, CEO d’IPM, a Ricoh Company, va recordar la importància que té la cooperació per la companyia. “La col·laboració amb els clients i amb els fabricants és indispensable. Més encara en un entorn tan canviant”, va manifestar. Davant dels 150 assistents a l’esdeveniment, Santi Ruana va assenyalar que “una cooperació estructurada permet planificar l’agenda digital i executar la transformació tecnològica dels clients de la companyia maximitzant el valor i reduint el risc”. “It’s better together”, va concloure.

Categories

Arxius

Segueix-nos

Subscriu-te al nostre bloc