IPM, a Ricoh Company, aposta pel futur i inaugura un Innovation Center a Barcelona

L’equipament s’ha batejat com a ‘Sala Ramon Molinas’ en honor al primer president i cofundador de la companyia

IPM, a Ricoh Company, aposta pel futur i inaugura un Innovation Center a Barcelona

Anne Topping, presidenta i cofundadora de IPM, a Ricoh Company i TotalStor, a Ricoh Company, ha inaugurat un Innovation Center que “tindrà un rol essencial en els processos de transformació digital”. “En una clara aposta de futur, l’equipament neix amb la voluntat d’afavorir el progrés i de satisfer als nostres clients”, ha indicat la presidenta de IPM, a Ricoh Company i TotalStor, a Ricoh Company, durant l’estrena de l’Innovation Center.

L’equipament, que s’ha batejat com a ‘Sala Ramon Molinas’ en honor al primer president i cofundador de la companyia, és un espai on es pot observar, experimentar i palpar la tecnologia més innovadora. “El factor diferencial de l’Innovation Center és que els nostres clients poden comprovar en un entorn i en un temps reals com els serveis oferts per IPM, a Ricoh Company, contribueixen a crear nous o millors models de negoci”, ha assegurat Anne Topping.

L’Innovation Center reprodueix escenaris en els que la tecnologia ajuda a solucionar les necessitats que tenen les empreses i les organitzacions amb la finalitat d’abordar amb solvència els reptes plantejats per la transformació digital. Ajuda als clients de la companyia a planificar la seva agenda digital i a executar la seva transformació tecnològica maximitzant el valor i reduint el risc de les seves inversions en TI.

L’oferta de la companyia no es redueix només a la ciutat comtal. La seu de Madrid disposa d’un Innovation Center que completa la proposta i que garanteix una cobertura total en l’àmbit de la Península Ibèrica. Els dos equipaments estan plenament interconnectats, permetent sessions simultànies.

 

La inauguració culmina el pla de millora i ampliació de totes les seus que la companyia té a la Península Ibèrica.

L’estrena de l’Innovation Center ha escenificat la finalització del pla de millora i ampliació de les instal·lacions de la companyia. Des de l’any 2013, IPM, a Ricoh Company, ha destinat importants recursos per adequar les seus de Barcelona, Madrid, A Coruña, Bilbao, València i Lisboa, que han estat dotades amb 2.574 metres quadrats d’oficines. Un centre logístic de 1.148 metres quadrats ubicat a la ciutat comtal completa la infraestructura de la companyia.

 

Imatge: Enrique Marco.

Categories

Arxius

Segueix-nos

Subscriu-te al nostre bloc