IPM, a Ricoh Company, comparteix el VMworld Europe 2017 amb els seus clients

L’esdeveniment més important sobre virtualització i cloud computing ha reunit a 11.000 professionals del sector de les TIC a Barcelona

IPM, a Ricoh Company, comparteix el VMworld Europe 2017 amb els seus clients

Per sisè any consecutiu Barcelona ha acollit el VMworld Europe, el major esdeveniment de virtualització i cloud computing que se celebra a nivell europeu. El certamen, organitzat per VMware, ha atret a més d’11.000 professionals del sector de les TIC i al voltant de 130 exhibidors per debatre sobre les tendències que marcaran la pauta al sector.

IPM, a Ricoh Company, un dels principals partners de VMware a la Península Ibèrica, ha compartit la cita amb una cinquantena dels seus clients que s’han submergit en algunes de les tendències tecnològiques més destacades com les últimes novetats en gestió de clouds, la hibridació amb clouds públics per conformar una plataforma multicloud única o les millores en les solucions de mobilitat, amb l’atenció centrada en la gestió de la seguretat integral del lloc de treball digital i dels dispositius.

El VMworld Europe 2017 ha comptat amb tres centenars de sessions a càrrec de VMware i de la seva comunitat de partners. IPM, a Ricoh Company, i VMware van iniciar la seva aliança estratègica el 2001. Avui, IPM és ‘VMware Premier Solution Provider Partner’, ‘VMware Professional Service Provider’ i ‘VMware Professional Services’, i l’única companyia que està certificada en els tres programes del líder mundial en solucions de virtualització a la península Ibèrica.

 

Barcelona davant del mar

En el marc del VMworld Europe 2017 i per cinquè any consecutiu, IPM, a Ricoh Company, va citar a un centenar de clients i fabricants a la privilegiada terrassa Atic de l’Hotel Pullman Barcelona per celebrar un sopar amenitzat amb unes excepcionals vistes sobre la ciutat comtal i la seva façana marítima. Després de l’àpat, els assistents van acudir a un espai que la companyia havia reservat a la terrassa de la sala Opium Mar del Port Olímpic.

Categories

Arxius

Segueix-nos

Subscriu-te al nostre bloc