IPM, a Ricoh Company, participa a l’Anuari Computing 2019

Santi Ruana, CEO d’IPM, a Ricoh Company, reflexiona sobre la realitat empresarial per mitjà dels preceptes de Thomas Friedman i de l’entorn VUCA

IPM, a Ricoh Company, participa a l’Anuari Computing 2019

Santi Ruana, CEO d’IPM, a Ricoh Company, ha redactat un article per l’Anuari Computing 2019 en el que reflexiona sobre la realitat empresarial des del punt de vista dels preceptes que Thomas Friedman va desgranar al llibre ‘La Terra és plana’. El periodista, escriptor i tres vegades guanyador del Premi Pulitzer va analitzar el procés de la globalització, les seves implicacions i el paper que juga la tecnologia en aquest context.

El CEO d’IPM, a Ricoh Company, enllaça els preceptes exposats a l’obra literària de Friedman amb l’acronim VUCA, un terme encunyat per descriure entorns caracteritzats per la volatilitat, la incertesa, la complexitat i l’ambigüitat. A la publicació, Santi Ruana reflexiona sobre el coneixement i la predictibilitat en un escenari en el que les empreses i les organitzacions es veuen en l’obligació d’adaptar-se constantment als canvis que afecten a la seva competitivitat.

A l’Anuari Computing s’hi reflecteixen les estratègies i les tendències tecnològiques que marcaran el full de ruta del sector de les TI. Els principals CEOs i els analistes de major prestigi hi descriuen els seus punts de vista sobre l’evolució de la tecnologia i hi detallen les seves prediccions sobre la transició digital que experimenten tant la societat com les empreses.

 

Llegiu l’article complet.

Categories

Arxius

Segueix-nos

Subscriu-te al nostre bloc