IPM, a Ricoh Company, posa en verd el semàfor al còmput i a les xarxes

El Circuit de Barcelona-Catalunya acull la presentació de les noves solucions que brinda la companyia

IPM, a Ricoh Company, posa en verd el semàfor al còmput i a les xarxes

IPM, a Ricoh Company, ha onejat la bandera de sortida al còmput i a les xarxes. En un acte celebrat al Circuit de Barcelona-Catalunya, la companyia ha anunciat que referma la seva gamma de solucions d’infraestructura de TI amb la finalitat de proporcionar un servei integral als clients.

La nova gamma de solucions presentada per IPM té el segell de qualitat de Dell EMC. La multinacional nord americana, de la que IPM és ‘Partner Titanium’ ─la màxima distinció dins del seu ecosistema de socis tecnològics─, ofereix la solidesa, l’excel·lència i la constància pròpies del líder mundial del mercat de TI. El còmput i les xarxes completen una oferta de solucions de TI que, des de fa més de 30 anys, ha acompanyat a vint-i-dos empreses que conformen l’actual Ibex 35.

Amb el lema ‘Tecnologia a tota velocitat’, l’acte ha comptat amb la intervenció de Mario Ueno, Regional Director EMEA South de Dell EMC, que ha raonat com la multinacional nord americana lidera la Transformació de TI en el nou paradigma de la connectivitat de xarxes. D’altra banda, Gonçal Badenes, CIO de L’Institut de Ciències Fotòniques (ICFO), ha detallat per què les TIC són un element clau per garantir la competitivitat del centre d’investigació i formació de ciències i tecnologies òptiques i el seu cas d’èxit gràcies a la confiança que aporten les solucions de Dell EMC.

Finalment, l’acte ha comptat amb la presència de Pedro de la Rosa, pilot de Fòrmula 1, que ha conduit una ponència sobre l’aplicació de la tecnologia i dels mètodes d’enginyeria més avançats del moment a la categoria reina de l’automobilisme. Els assistents a l’esdeveniment han gaudit d’una visita guiada per les instal·lacions del Circuit de Barcelona-Catalunya i d’una experiència de conducció a cegues al volant d’un utilitari, activitats que han fet onejar la bandera de quadres de la cita.

Categories

Arxius

Segueix-nos

Subscriu-te al nostre bloc