IPM, a Ricoh Company, presenta com fer Big Data sota el paradigma del Data Lake de Dell EMC a les Jornades CERES

La XIII edició de l’esdeveniment reuneix a les administracions i als experts en TI per reflexionar sobre la transformació digital del sector públic

IPM, a Ricoh Company, presenta com fer Big Data sota el paradigma del Data Lake de Dell EMC a les Jornades CERES

En el marc de la XIII edició de les Jornades CERES, organitzades a Madrid per la Fábrica Nacional de Moneda y Timbre – Real Casa de la Moneda, IPM, a Ricoh Company, ha exposat com fer Big Data sota el paradigma del Data Lake de Dell EMC. Juan Manuel López, Innovation Center Manager de la companyia, ha argumentat davant dels assistents a l’esdeveniment la manera en la que aquesta solució “consolida, emmagatzema, gestiona i protegeix tota la informació no estructurada que posseeix una organització”.

Durant la seva ponència, l’Innovation Center Manager d’IPM, a Ricoh Company, s’ha centrat en la implementació de la solució a les administracions públiques. Basada en solucions Isilon i Elastic Cloud Storage (ECS) de Dell EMC, “ofereix accedir a les dades de forma productiva i analitzar-les des d’allà on es troben”, ha manifestat. Juan Manuel López ha assegurat que la implementació de la solució “millora la custodia de les dades mitjançant la protecció, la seguretat i la certificació de les mateixes amb una eficiència empresarial, afegint eficiència en la capacitat, en el rendiment i en la disponibilitat. D’aquesta manera, facilita el tret de sortida de qualsevol projecte de Big Data sense inversions inicials ja que habilita funcionalitats que les infraestructures tradicionals no poden executar”.

La XIII edició de les Jornades CERES ha reunit a les administracions públiques estatals, autonòmiques i locals i als experts en TI amb la finalitat de reflexionar sobre la transformació digital del sector públic. Durant la trobada s’han realitzat mig centenar de ponències que han ofert les visions més actuals sobre ciberseguretat, custodia i signatura, identitat, biometria, adaptació al lloc de treball, mobilitat, desenvolupament de sistemes i infraestructures TIC i arquitectures digitals, entre d’altres.

Categories

Arxius

Segueix-nos

Subscriu-te al nostre bloc