IPM, a Ricoh Company, tanca el 2018 amb una ampliació i una millora en les seves certificacions

La companyia s’ha posicionat com el soci tecnològic amb més capacitats de servei de Dell EMC a nivell mundial, ha adquirit cinc noves competències de VMware i ha millorat la categoria de ‘partenariatge’ amb Trend Micro

IPM, a Ricoh Company, tanca el 2018 amb una ampliació i una millora en les seves certificacions

IPM, a Ricoh Company, acompanya i ajuda als clients a realitzar la seva agenda digital i transformació tecnològica maximitzant el valor i reduint el risc de les seves inversions en TI. I ho fa proporcionant sempre la tecnologia més puntera i acreditant un excel·lent nivell de coneixement sobre les solucions dels principals fabricants i líders en tecnologies de la informació. Així ho prova l’ampliació i la millora de les certificacions que la companyia ha aconseguit al llarg de l’any 2018.

Dell EMC ha acreditat a IPM, a Ricoh Company, com el soci tecnològic amb més competències de servei del món. Amb un total de 44 aptituds, la companyia és el soci tecnològic amb més capacitats d’implementació i de prestació de serveis presencials i en remot a nivell mundial, segons el programa de partners de la multinacional nord americana. D’altra banda, IPM, a Ricoh Company, disposa de 14 competències respecte a la gamma de solucions de Dell EMC.

Pel que fa a VMware, IPM, a Ricoh Company, i la multinacional nord americana van iniciar la seva aliança estratègica l’any 2001. Avui, IPM, a Ricoh Company, és ‘VMware Premier Solution Provider Partner’, mantenint aquesta condició consecutivament des de l’any 2009, i ‘VMware Professional Service Provider’. Amb més de 17 anys de coneixement sobre les solucions de la multinacional nord americana, i amb un gran equip de professionals, IPM, a Ricoh Company, és experta en virtualització millorant any rere any els seus coneixements. Durant el 2018, IPM, a Ricoh Company, ha assolit la competència en ‘Network Virtualization’ relativa a les ‘Master Services Competències’ de VMware. Així mateix, ha obtingut les següents ‘Solution Competències’: ‘SD-WAN’, ‘Software-Defined Data Center’, ‘VMware Cloud on AWS’ i ‘Cloud Provider’. Aquestes cinc habilitats se sumen a les vuit que atresorava la companyia, convertint a IPM, a Ricoh Company, en el partner amb més competències de VMware a l’Estat Espanyol.

D’altra banda, al llarg del 2018 IPM, a Ricoh Company, ha aconseguit convertir-se en partner ‘Gold’ de Trend Micro, millorant el nivell acreditat fins aleshores. La companyia, a més, ha obtingut l’especialització d’’Hybrid Cloud Security’ i disposa de tècnics certificats en Deep Security, en Officescan i compta amb un dels únics quatre tècnics certificats en Tipping Point a l’Estat Espanyol.

Amb l’objectiu de satisfer els requisits més crucials d’infraestructura de TI dels clients de forma honesta i transparent, IPM, a Ricoh Company, reinverteix un percentatge molt important dels seus beneficis empresarials en la formació i la certificació, al més alt nivell, dels seus professionals. D’aquesta manera, es garanteix un profund coneixement de les solucions tecnològiques i es brinda un servei integral. L’ampliació i la millora de les certificacions ratifica el compromís d’IPM, a Ricoh Company, amb el procés de millora contínua i constitueix un nou reconeixement i impuls al treball realitzat pels professionals que integren la companyia.

 

Aliances estratègiques i certificacions

IPM, a Ricoh Company, és ‘Titanium Partner’ de Dell EMC, ‘VMware Premier Solution Provider Partner’ i ‘VMware Professional Service Provider’ de VMware, ‘Gold Partner’ d’RSA, ‘Gold Partner’ de Trend Micro, ‘Premier Partner’ de Cisco, ‘Gold ProPartner’ de Veeam, ‘Premier Partner’ de Nutanix, ‘Silver Partner’ d’HPE-SimpliVity i ‘Platinum Data Center Partner’ de Lenovo. Així mateix, la companyia proporciona solucions de fabricants com Microsoft Azure, AWS, Quantum, Pivotal, Devo, Virtustream, SecureWorks, Couchbase, Broadcom i Varonis.

Categories

Arxius

Segueix-nos

Subscriu-te al nostre bloc