La presidenta i cofundadora de IPM, a Ricoh Company i TotalStor, a Ricoh Company, rep el ‘Premi a la trajectòria professional en l’àmbit tecnològic’

La Universitat Oberta de Catalunya ha distingit a Anne Topping en el marc del Premi equit@t

La presidenta i cofundadora de IPM, a Ricoh Company i TotalStor, a Ricoh Company, rep el ‘Premi a la trajectòria professional en l’àmbit tecnològic’

Anne Topping, presidenta i cofundadora de IPM, a Ricoh Company i TotalStor, a Ricoh Company, ha rebut el ‘Premi a la trajectòria professional en l’àmbit tecnològic’ en el marc del Premi equit@t. Concedit pels Estudis d’Informàtica, Multimèdia i Telecomunicació (EIMT) i per la Unitat d’Igualtat de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), el reconeixement distingeix la seva empenta, la seva vàlua i l’èxit i el prestigi assolits al llarg de la seva trajectòria.

Originaria d’Anglaterra i llicenciada en Matemàtiques i Informàtica, Anne Topping va arribar a l’Estat Espanyol al 1973. Al 1980, juntament amb en Ramon Molinas, va fundar Internacional Periféricos y Memorias España. Després de 37 anys, IPM, a Ricoh Company i TotalStor, a Ricoh Company compta amb una plantilla de més de 130 treballadors i té sis delegacions que cobreixen tota la península Ibèrica. La companyia, que ha acompanyat a vint-i-dos empreses que conformen l’actual Ibex 35, s’ha adaptat als canvis del mercat, de les tecnologies i dels productes mantenint la mateixa propietat.

La presidenta i cofundadora de IPM, a Ricoh Company i TotalStor, a Ricoh Company, després de rebre el guardó, ha animat a les dones a que “desenvolupin la seva carrera acadèmica i professional en l’àmbit tecnològic”. En un àmbit de coneixement en el que la presència femenina és encara minoritària i on, sovint, queda difuminada, Anne Topping ha destacat que “creguin en elles mateixes i que aprofitin les oportunitats ja que qualsevol dona pot arribar allà on es proposi. I més amb el futur prometedor que queda per endavant”.

El Premi equit@t s’emmarca en el Pla d’Igualtat de la UOC. A banda de reconèixer la trajectòria professional en l’àmbit tecnològic, l’acte distingeix iniciatives que tenen la finalitat de generar activitats i mostrar bones pràctiques per ajudar a construir l’equilibri de gènere en els estudis i en les professions TIC a l’Estat Espanyol, Portugal i Iberoamèrica.

Categories

Arxius

Segueix-nos

Subscriu-te al nostre bloc