‘Les quatre claus de la ciberseguretat com a pràctica en les empreses’

IPM, a Ricoh Company, desgrana a Computing com ajuda a les empreses a integrar la seguretat informàtica en la seva cadena de valor

‘Les quatre claus de la ciberseguretat com a pràctica en les empreses’

Disposar d’un departament específic de seguretat informàtica, tenir les habilitats necessàries, automatitzar la gestió de la informació i desplegar una política de seguretat amb visibilitat completa sobre tota la xarxa. Aquestes són les quatre claus de la ciberseguretat com a pràctica empresarial que desgrana Alexandre Tovar López-Amo, Product Manager d’IPM, a Ricoh Company, per mitjà d’un article a Computing.

L’equip de ciberseguretat d’IPM, a Ricoh Company, acompanya a les empreses i a les organitzacions a preparar-se per aquest repte. Tovar indica que la companyia ajuda als clients a “centrar l’atenció en: formar als seus empleats, establir controls analítics i preventius i prioritzar els esforços”. “ Són aquestes millores les que permeten a les empreses incorporar la seguretat informàtica com una part més de la seva cadena de valor, permetent una garantia superior en la qualitat dels seus productes i dels seus serveis”, reflexiona el Product Manager d’IPM, a Ricoh Company, en la publicació especialitzada en el sector de les TI.

 

Llegiu l’article complet.

Categories

Arxius

Segueix-nos

Subscriu-te al nostre bloc