Santi Ruana, nou CEO d’IPM, a Ricoh Company

El nomenament culmina el procés de transició iniciat al juliol del 2016

Santi Ruana, nou CEO d’IPM, a Ricoh Company

La Junta General d’Accionistes de IPM, a Ricoh Company i TotalStor, a Ricoh Company, ha designat com a nou CEO d’IPM S.L.U. a Santi Ruana. El nomenament, que culmina el procés de transició iniciat al juliol del 2016, s’emmarca dins d’una estratègia empresarial que té la finalitat d’anticipar-se als canvis del mercat. IPM, a Ricoh Company, vol aprofitar les oportunitats per seguir creixent, enfortint el servei que ofereix als clients i optimitzant totes les àrees de treball de la companyia.

Amb més de 25 anys d’experiència a IPM, a Ricoh Company, S.L.U., Santi Ruana ha exercit de Director Comercial, de Director de Serveis Globals i de CTO, càrrec que ha ocupat des del 2004. Ruana s’ha mostrat entusiasmat per “liderar un full de ruta orientat a l’excel·lència”.

Anne Topping, Presidenta i cofundadora de IPM, a Ricoh Company i TotalStor, a Ricoh Company, ha reafirmat el compromís “amb el present i amb el futur de la companyia” i ha ratificat la seva total confiança “en el nou CEO d’IPM, a Ricoh Company, S.L.U., en l’actual equip directiu i en l’equip humà que compon la companyia”.

IPM, a Ricoh Company i TotalStor, a Ricoh Company, està format per Internacional Periféricos y Memorias España S.L.U. i per Totalstor, empresa líder en la proporció de solucions d’infraestructura tecnològica a Portugal. Des del 1980, IPM, a Ricoh Company i TotalStor, a Ricoh Company, ha mantingut sempre disponible i ha garantit la seguretat de la informació corporativa d’empreses i institucions amb una relació constant i de plena implicació amb els clients.

Categories

Arxius

Segueix-nos

Subscriu-te al nostre bloc