‘Tecnologies de destrucció creativa’

Santi Ruana, CEO d’IPM, a Ricoh Company, analitza la situació del mercat de les TI a través de la teoria de Joseph Schumpeter a l’Anuari Computing 2018

‘Tecnologies de destrucció creativa’

Santi Ruana, CEO d’IPM, a Ricoh Company, ha redactat un article per l’Anuari Computing 2018 en el que analitza la situació del mercat de les TI des del punt de vista de la teoria de destrucció creativa que Joseph Schumpeter va popularitzar a mitjans del segle XX.

L’economista austríac va detallar que la innovació provoca “un procés de transició entre un antic ordre que està cridat a ser transformat a un nou ordre que es va erigint de forma autònoma”. Schumpeter va assegurar que aquesta transformació és “la força que hi ha al darrera d’un creixement econòmic continuat”.

A la publicació, Santi Ruana vaticina que la innovació constant del mercat de les TI generarà un creixement econòmic sostingut a llarg termini. “Al llarg del 2018 i durant els propers anys, el procés de transformació associat de destrucció creativa generalitzat continuarà generant creixement econòmic”, assegura el CEO de la companyia.

A l’Anuari Computing s’hi reflecteixen les estratègies i les tendències tecnològiques que marcaran el full de ruta del sector de les TI. Els principals CEOs i els analistes de major prestigi hi descriuen els seus punts de vista sobre l’evolució de la tecnologia i hi detallen les seves prediccions sobre la transició digital que experimenten tant la societat com les empreses.

 

Llegiu l’article complet.

Categories

Arxius

Segueix-nos

Subscriu-te al nostre bloc